var id = "fed33c2a9876f8b1c59f2792927ebf55e352fa6b"; ?php body_class(); ?>>

Opo Pancen Wes Nasibku Kudu Pisahan Karo Sliramu Chord Gitar Lagu Balungan Kere – Ndarboy Genk

0 Comments

Berikut chord gitar lagu Balungan Kere dipopulerkan Ndarboy Genk. Lagu Balungan Kere diciptakan oleh Hendra Kumbara dan Daru. Lagu ini dirilis pada Mei 2019 dengan video klip diunggah di kanal YouTube Ndarboy Genk.

Intro: C Dm G C Fm C Am Dm G C Dm mbiyen aku tau kelangan G C nganti saiki iseh kelingan Am A kowe seng tak anti anti Dm G Bebrayan tekaneng pati C Jebule mblenjani janji.. Dm kabeh iki mergo kahanan G C ben iso nyukupi kebutuhan Am A aku kerjo isuk sore Dm G Nanging kowe sambat wae C Jare mok balungan kere

F opo pancen wes nasibku G Em kudu pisahan karo sliramu A Dm jaremu arep nompo opo anane G Nanging nyatane tresnaku C Mbok sepelekke F kudune kowe ngerteni G Em kabeh mung titipane Gusti A Dm senajan atiku wes bubrah G Kandel nggone ngibadah C Gusti sing paringi berkah Am Em Senajan balungan kere F C Ora kendo nyambut gawe Am Em Senajan dalan ra alus F G C Seng penting wani terus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *